RING OSS - 08-124 007 47

Takläggare Stockholm

RING OSS - 08-124 007 47

Takläggare

Vi är takläggare i Stockholm

Våra takläggare i Stockholm arbetar med de vanligaste förekommande material för nya tak och när vi arbetar ser vi till att prioritera noggrannhet och effektivitet. Vi har bästa tänkbara leverantörer när det kommer till olika material, såsom Plannja, Djursholms Trä, Icopal-Gaf och Bevego.

Plannja Djursholms trä   Icopal  Bevego

Vilket slags tak önskar du?

Vi kan erbjuda alla slags material som finns på marknaden. Eftersom vi har lång erfarenhet av att arbeta med de befintliga material som finns kan vi erbjuda tak med hög kvalitet gällande både själva hantverket och takmaterialet.

1. Tegeltak

Önskar du ett klassiskt tegeltak? Ett tegeltak som vi lägger kan hålla i nästan 100 år. Skulle någon tegelpanna skadas är det mycket lätt att endast ersätta den skadade tegelpannan. Önskar du dig ett tegeltak får du ett både hållbart och vackert tak av oss. 

2. Betongpannor

Önskar du prova ett relativt nytt material till ditt tak? Då finns det betongpannor som bildar fina tak. Betongpannorna håller minst lika länge som tegelpannorna. Betong är ett mycket bra material som lämpar sig mycket väl för nordiska tak. Många tänker att betong är tungt, men de betongpannor som vi lägger på tak är lättare och mer hållbara. 

3. Plåttak

Plåttak bildar mycket fina tak av hög kvalitet och ger hållbara tak. Plåt är mycket lätt att måla om – hur många gånger som helst – och är lätta att skotta av när det kommer snö på taken. Vi gör även plåtdetaljer som isolerar taket väl och ökar skyddet för ditt tak.

4. Papptak

Papptak är ett mycket omtyckt material på hus byggda i funkis-stil. Det passar alla hus som är byggda under 1950- och 60-talet. Detta är ett mycket kostnadseffektivt material, det har lägre kostnader än både tegel, betong och plåt.

5. Shingeltak

Detta material har det mest konkurrenskraftiga priset när det handlar om material till tak. Shingel finns i flera olika färger och mönster som du kan välja mellan och bildar riktigt snygga tak med en rimlig prislapp.

Ta kontakt för kostnadsfri offert och anlita oss som takläggare i Stockholm!