Takläggare Stockholm

RING OSS - 08-124 007 47

Plåtslagare

Vi är plåtslagare

Vi är plåtslagare i Stockholm och kan gjuta hela plåttak, för tak med stora ytor och som behöver omfattande säkerhetsdetaljer för ökad komfort på taket. De plåttak som vi lägger håller i mer än 50 år och du får omfattande garantier på plåttak från oss. Plåttak är dessutom lätta att renovera och du kan måla om dem i det oändliga. Plåttak är också lätta att skotta snö på, vilket underlättar för många som har tak där det lätt bildar snödrivor och istappar som måste bort.

Incert logo  Plåt & ventföretagen  Bevego

Vi har alla certifikat som krävs för plåtslagare, och har stor erfarenhet av att isolera tak med plåtdetaljer. Fråga oss om just ditt tak och de lösningar som ditt tak i Stockholm behöver. Då kan vi berätta om hur vi kan åtgärda det som taket bör ha.

Säkerhet på tak

När du ska upp på taket själv, eller har hantverkare som ska renovera, måla om eller laga någon skada på taket, har du som bostadsägare det lagliga ansvaret för skyddet för den som arbetar på taket. Många bostadsägare tänker sällan på vilket ansvar de har. Det har vi och kan därför erbjuda många säkerhetsprodukter som gör ditt tak säkert. Även här kan du rådfråga oss om hur vi kan göra ditt tak mer säkert.

När du tar kontakt med oss, erbjuder vi kostnadsfritt hem- eller arbetsplatsbesök då du kan berätta vilket slags tak du önskar dig.

S.O Tak & Bygg AB


Domnarvsgatan 31
163 53 Spånga

08-124 007 47

[javascript protected email address]

556788-0546


Tryggare tak

20 års materialgaranti

Helhetsleverantör


logo-image

Om Oss

Vi är din takläggare & plåtslagare som arbetar med tak både för företags- och privatkunder.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

S.O Tak & Bygg AB

Org nr: 556788-0546
Domnarvsgatan 31
163 53 Spånga
Tel: 08-124 007 47

Hitta hit